چگونه پیتزا درست کنیم؟- اصول مراحل ساخت پیتزا

در طول تاریخ تمدن بشری ، وعده های غذایی نان پهن یا گرد خمیر با انواع مختلف مواد روغنی معمول بوده و بطور مداوم مورد استفاده قرار می گرفته است.مردم یونان باستان ، ایران و روم قرن ها از این نوع رزق و روزی استفاده می کردند ، تا اینکه غذایی که امروز به آن پیتزا می گوییم خانه خود را در منطقه ناپل در ایتالیا پیدا کرد.در دوره قرون وسطی ، آشپزهای آن شهر موفق به بهبود روند ایجاد پیتزا ، افزودن مواد جدید و مواد افزودنی جدید با هدف ایجاد بهترین غذای ممکن شدند.پس از ورود گوجه فرنگی از دنیای جدید ، مهمترین ماده موجود بود و پیتزا به آرامی در سراسر جهان پخش شد.

برای تهیه پیتزا ، ابتدا باید تعریف رسمی آن را دوباره مرور کنیم: "پیتزا یک پای باز و گرد است که با خمیر مخمر درست می شود و روی آن را با سس گوجه فرنگی ، پنیر و انواع مواد دیگر به عنوان مواد افزودنی قرار می دهیم".

مرحله اول - تهیه دوغ پیتزا

مرحله و مهمترین مرحله در تهیه پیتزا ایجاد خمیر از طریق مخلوط کردن آرد با آب و یا مایع دیگر (به عنوان مثال شیر) و مخمر است.بعد از مخلوط شدن کامل مواد ، خمیر را باید در ظرفی که با مقدار کمی روغن زیتون پوشانده شده قرار دهید و بگذارید تا رشد کند (مخمر اکسیژن نشاسته را در آرد استخراج می کند و دی اکسید کربن تولید می کند که باعث بالا آمدن آرد می شود) .بعد از حدود 1 تا 1 و نیم ساعت قرار گرفتن در یک محیط گرم ، اندازه خمیر دو برابر می شود (اگر به محیط گرم دسترسی ندارید ، فر را تا 150 درجه گرم کنید ، بگذارید تا خنک شود کمی گرم کنید و داخل آن خمیر قرار دهید.

مرحله دوم - تهیه پیتزا

در حالی که خمیر در حال رشد است می توانید مواد اولیه را آماده کنید و حداقل 30 تا یک ساعت فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.وقتی خمیر آماده شد ، آن را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده قرار دهید.با دستان خود پیتزا را به شکل بیضی کشیده و صاف کنید تا ضخامت آن 1/2 اینچ باشد.رایج ترین قطر پیتزا 10 تا 12 اینچ است.در انتها از کف دست خود برای ایجاد لب در لبه خمیر استفاده کنید ، که تمام مواد و سس های پیتزا را در خود نگه می دارد.

مرحله سوم - سس و مواد افزودنی را استفاده کنید

با تهیه خمیر ، اکنون می توانید سس و مواد افزودنی را اضافه کنید.در طول قرن ها ، انواع مختلفی از سس گوجه فرنگی در میان پیتزا خواران محبوب شد.بعد از سس (که رطوبت پیتزا را برای فرآیند پخت به شما می دهد) می توانید پنیر و هر روکش دیگری که می خواهید اضافه کنید.طیف گسترده ای از این مواد اضافی می تواند تعداد بی شماری از پیتزا ها را ایجاد کند - از رژیم های کم کالری ، ادویه جات ، گیاهخواری ، شیرین ، تا ارواح واقعی با هزاران کالری.

مرحله چهارم - پخت

پس از پایان کار با مواد روکش ، پیتزا برای پخت آماده است.مقدار معمول پخت در اجاق که از قبل گرم شده اید بین 10 تا 15 دقیقه طول می کشد.می دانید که پیتزا وقتی قهوه ای قهوه ای و پنیر طلایی شود آماده است.

چگونه پیتزا درست کنیم

2 روش برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

، ,پیتزا ,مواد ,خمیر ,سس ,مرحله ,مواد افزودنی ,تهیه پیتزا ,گوجه فرنگی ,می شود ,و مواد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش گام به گام دروس عربی متوسطه اول 20215574 VizWiz دانلود همه چی طلای دیجیتال سرریز های توله خرس jahadgaran5 مطالب اینترنتی دبستان فردوسی السلام علیک یا فاطمة الزهراء (س)